Rákoczi Ferenc utca 66 szám
Gyergyószentmiklós, Hargita megye
Mobil: 0745-396.364
E-mail:

Szebbé varázsoljuk kedvencét!

HURO
BemutatkozóPaw iconSzolgáltatásokPaw iconJó ha tudjaPaw iconProgramálásPaw iconFotógalériaPaw iconKapcsolat

Bemutatkozó

2 Dog and Cat

Üdvözöljük a Magic all Pets kutyakozmetika és Spa oldalán!


Balázs Ildikó vagyok a gyergyószentmiklósi Magic All Pets tulajdonosa és üzemeltetője, aki megálmodta és megvalósította a mostani formájában az igényesen kialakított és berendezett saját kutyakozmetikáját.

A kutyakozmetika története 2007-ben kezdődött, amikor is ajándékba kaptunk egy törpe uszkár kutyust, az über cuki házikedvencünket, Cori-t. Aki azóta is bearanyozza a mindennapjainkat. Ő most már betöltötte a 15. évet. Általa kerültünk kapcsolatba a kedvencek ápolásával.

Gallery FrameGallery FrameGallery FrameGallery Frame

Magyarországon kezdtem el a kutyakozmetikusi tanulmányaimat és azóta is folyamatosan képzem magam, különböző fajtájú nyírási technikákat sajátítok el neves előadóktól.

Időközben a lányom, Nóra is elvégezte a kutyakozmetikus képzést, így most már ketten várjuk az Ön kedvencét a kutyakozmetikánkban.

Szenvedélyünk a kutya; szeretjük őket és pontosan úgy bánunk a gazdik kutyusaival mintha a sajátunk lenne. Jómagunk is kutyatartók vagyunk és tökéletesen megértjük annak fontosságát, hogy kedvence egy felelősségteljes, megbízható és szerető kutyakozmetikusra merje bízni.

Gallery FrameGallery FrameGallery FrameGallery Frame

A kertesházunknál kialakított, igényes kutyakozmetikánkban családias, nyugodt környezetben várjuk a szépülni vágyó kedvenceiket!

Sok szeretettel, türelemmel és speciális eszközök segítségével, kedvező áron igyekszünk megvalósítani vendégeink elképzeléseit.

A kutyakozmetika szolgáltatásainak célja nemcsak a szép és esztétikus megjelenés elérése hanem a kutyus egészsége és jó közérzete! A gyergyószentmiklósi Magic All Pets kutyakozmetika kizárólag professzionális, nemzetközileg is ajánlott termékeket alkalmaz a kutyusok ápolása során.

2 Dog and CatMagic All Pets Icon
BemutatkozóPaw iconSzolgáltatásokPaw iconJó ha tudjaPaw iconProgramálásPaw iconFotógalériaPaw iconKapcsolatPaw iconOldaltérkép
Készítette és üzemelteti aColorWeb logo
© 2024 MAGIC ALL PETS SRL
Minden jog fenntartva.